Koulutukseni ja osaamiseni

Valmistuin medianomiksi Savonia-ammattikorkeakoulun graafisen viestinnän koulutusohjelmasta vuonna 2009. Ammatillisesti minua on ohjannut halu tehdä graafisen viestinnän töitä mahdollisimman monipuolisesti. Suuntauduin AMK:ssa digitaaliseen suunnitteluun, ja jatkumoa sille on ollut vuonna 2017 aloittamani verkkoviestinnän opinnot Gradiassa. Media-alan ammattitutkinnon Gradiassa sain valmiiksi syksyllä 2018 ja tämä portfoliosivusto on yksi näyttötöistäni.

Mitä osaan?

Tärkeimpiä työkalujani ovat Adoben Illustrator (grafiikka), InDesign (taittotyöt) ja Photoshop (kuvankäsittely). Verkkosivuja toteutan WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Verkkoviestinnän saralla osaamisaluettani on sosiaalisen median, verkkosivujen ja uutiskirjeiden sisällöntuotanto (kuvamateriaali ja kirjoittaminen) sekä wordpress-sivujen suunnittelu. Sosiaalisen median kanavista käytän työssäni Facebookia, Instagramia ja Twitteriä.

Minulla on kokemusta monenlaisten painotuotteiden suunnittelusta (kirjat, esitteet, lehdet, tarrat, posterit, lehtimainokset, pakkaussuunnittelu, teippaukset, kangaskassit, t-paidat).

Vahvuuksiini lukeutuu logojen ja kampanjailmeiden visuaalinen suunnittelu sekä kuvittaminen (Illustratorilla, valokuvaten, photoshopaten, piirtäen).

Kirjoittajana vahvuuteni on tekstien muotoilu ja ydinsanoman kiteyttäminen eri kanavat ja kohderyhmät huomioiden (lehdistötiedotteet, sosiaalinen media, blogit, mainokset).